Utorkom besplatna dostava za Novi Sad.

Naručivanje

Proizvode koje imamo u ponudi možete naručiti na četiri načina:

  1. Pomoću korpe na našem web site-u
  2. Slanjem E-mail-a na info@sporteg.rs
  3. Pozivom na broj 064-365-0138
  4. Slanjem poruke na broj 064-365-0138

1. Korpa

Kada odaberete željeni proizvod potrebno je da kliknete na polje -Dodaj u korpu- koje se nalazi na fotografiji proizvoda.Na taj način će polje promeniti tekst u -Pregled korpe-, ponovnim klikom na isto polje odvešće Vas na stranicu -Korpa- gde se nalazi Vaš proizvod i na toj stranici je potrebno da kliknete na polje -Nastavi sa plaćanjem- koje ce Vas odvesti na stranicu za popunjavanje Vaših osnovnih podataka koji su nam neophodni za slanje proizvoda.Nakon popunjavanja formulara kliknite na polje -Naručite- koje će Vas odvesti na stranicu sa kompletnim podacima o Vašoj porudžbenici.

Nakon poručivanja željenog proizvoda, svaki kupac dobija automatski email kao potvrdu uspešno obavljene kupovine. Takođe, nakon obavljene kupovine, svaki kupac dobija i SMS potvrdu obavljene kupovine sa datumom isporuke i cenom troškova dostave. Korpa na našem sajtu je aktivna 00h-24h.

2. Slanje e-mail-a

Potrebno  je poslati email na adresu info@sporteg.rs. Email mora da sadrži sledece podatke: Ime i prezime, ulica i broj, grad i poštanski broj, broj telefona i željeni artikal.Radno vreme Web prodaje je svim danima 08h-20h. Na sve poruke odgovaramo u roku od 30 min.

3. Poziv

Pozivanjem broja 064-365-0138 javiće Vam se naš prodavac kome možete izdiktirati Vase podatke za slanje.Radno vreme Web prodaje je svim danima 08h-20h. Ukoliko nemožete da nas dobijete pozivom na naš broj, sve propuštene pozive uzvraćamo u roku od 30 min.

4. Poruka

Potrebno  je poslati poruku na broj 064-365-0138. Poruku možete poslati SMS-om, Viber-om ili WhatsApp-om.Poruka mora da sadrži sledeće podatke: Ime i prezime, ulica i broj, grad i poštanski broj, broj telefona i željeni artikal.Radno vreme Web prodaje je svim danima 08h-20h. Na sve poruke odgovaramo u roku od 30 min.

Call Now Button