Naručivanje i isporuka

bey

 

1. Koliko košta poštarina?
Troškovi dostave na adresu po artiklu iznose: 1-5 kg 382 rsd, 6-10 kg 512 rsd, 11-20 kg 812 rsd, 21-30 kg 1132 rsd
2. Da li cena dostave vazi i za Beograd?
Da, troškovi dostave važe za sve gradove.
3. Da li šaljete na Kosovo?
Ne, nažalost kurirska služba sa kojom imamo potpisan ugovor nema mogućnost dostave paketa na teritoriji Kosova i Metohije.
4. Da li možete da pošaljete Post Expressom?
Ne, nažalost nismo u mogucnosti da robu šaljemo Post Express-om, jer data kurirska služba ne vrši preuzimanje paketa u našem mestu.
5. Proizvod koji sam narucio mi jos nije stigao?
Prvo na stranici naše kurirske službe u donjem desnom (plavo uokvirenom) kvadratu ukucajte Bar code Vaše pošiljke koji ste dobili od nas i proverite stanje Vaše pošiljke. Nakon toga možete u srednjem kvadratu na dnu strane ukucati Vaš grad i pronaći broj telefona centrale kuriske službe zadužene za Vas grad. Kada zovete trebaće Vam takodje Bar code Vaše pošiljke koji ste dobili od nas. Nakon toga ćete dobiti informaciju o detaljnom stanju Vašeg paketa od osoblja kurirske službe ili lično od kurira koji treba da Vam isporuči paket.
6. Kada ce mi stići proizvod koji sam naručio?
Sve primljene porudžbine šaljemo sutradan, sem ako nije drugačije navedeno, a kurirska služba ih isporučuje (za veća mesta) dan nakon toga. Za manja mesta isporuka se vrši po redu vožnje kurirske službe.
7. U koje vreme će mi kurir doneti naručeni proizvod? Šta ako sam pre podne na poslu, a nema nikoga kući?
Mi ne odredjujemo vreme isporuke. Najbolje je da se nazove centrala kurirske službe koja je zadužena za Vaš grad i da Vas oni spoje sa kurirom koji treba da Vam isporuči paket, te se sa njim možete dogovoriti u koje vreme Vam najviše odgovara da Vam isporuči paket. Broj telefona centrale kurirske službe zadužene za Vas grad ćete pronaći na donjem delu web stranice kurirske službe ili pozivanjem brojeva 011-6555-000.
8. Da li saljete u inostranstvo?
Ne, nažalost nismo u mogućnosti da robu šaljemo u inostranstvo.

 

UKOLIKO IMATE BILO KAKVA PITANJA

POZOVITE NAS: 064/365-0138 I VEĆ DANAS KUPITE NOVI LAZY BAG