Utorkom besplatna dostava za Novi Sad.

Česta pitanja – Tegovi za noge i ruke

tegovi za noge i ruke
 1. Da li je cena koje je istaknuta na web shop-u za jedan komad ili za par tegova?
  Tegove za noge i ruke prodajemo samo u paru, to znači da je cena koja je istaknuta na Web Shop stranici za jedan par tegova odnosno za dva komada.
 2. Da li je težina tegova koja je istaknuta za dva tega ukupno ili za jedan teg?
  Težina koja je istaknuta kod svakog tega je pojedinačna težina, to znači da je težina izražena za jedan komad, odnosno jedan teg.
 3. Šta znače oznake S, L i P kod naziva tegova?
  Tegove proizvodimo u različitim veličinama. Neki tegovi su predviđeni za ruke a neki su predviđeni za noge. Oznaka S označava da su dati tegovi predviđeni za ruke dok oznaka L označava da su dati tegovi predviđeni za noge. Oznaka P označava mogućnost promene težine, to znači da se vrećice koje se nalaze unutar tega mogu vaditi i na taj način se dobija željena težina.
 4. Koja je dimenzija tegova?  Treba mi da znam koji je obim tega da bi znao da li će mi odgovarati.
  Dimenzije tegova su sledeće: 0.5kg S – 20cm x 8.5cm, 0.5kg L – 30cm x 10cm, 1.0kg S – 21.5cm x  11cm, 1.0kg L – 30cm x 10cm, 1.5kg L/P – 31.5cm x 12cm, 2.0kg – 30cm x 13cm, 3.0kg P – 36cm x 14cm.
 5. Od kakvog materijala su napravljeni tegovi?
  Osnovni materijal od koga izradjujemo tegove se stučno naziva Šoteks. To je polyester PVC platno, odnosno impregnirano platno. Spoljna tekstura je slična platnu od koga su izrađeni školski rančevi, dok je sa unutrasnje strane gumirani sloj. Šoteks je vodootporan materijal i lak je za održavanje.
 6. Čime su napunjeni tegovi?
  Tegovi su napunjeni sitnim željezom. Tegovi od 0.5kg L su napunjeni peskom.
 7. Koliko košta poštarina za tegove?
  Troškovi dostave na adresu iznose: 0-5 kg 413 din., 6-10 kg 543 din., 11-20 kg 843 din., 21-30 kg 1163 din.
 8. Da li cena dostave važi i za Beograd?
  Da, troškovi dostave važe za sve gradove.
 9. Da li šaljete na Kosovo?
  Ne, na žalost kurirska služba sa kojom imamo potpisan ugovor nema mogućnost dostave paketa na teritoriji Kosova i Metohije.
 10. Da li možete da pošaljete Post Expressom?
  Ne, na žalost nismo u mogucnosti da robu šaljemo Post Express-om jer data kurirska služba ne vrši preuzimanje paketa u našem mestu.
 11. Proizvod koji sam naručio mi jos nije stigao?
  Prvo na stranici naše kurirske službe  u donjem desnom (plavo uokvirenom) kvadratu ukucajte Bar code Vaše pošiljke koji ste dobili od nas i proverite stanje Vaše pošiljke. Nakon toga možete u srednjem kvadratu na dnu strane ukucati Vaš grad i pronaći broj telefona centrale kuriske službe zadužene za Vas grad. Kada zovete trebaće Vam takodje Bar code Vaše pošiljke koji ste dobili od nas. Nakon toga ćete dobiti informaciju o detaljnom stanju Vašeg paketa od osoblja kurirske službe ili lično od kurira koji treba da Vam isporuči paket.
 12. Kada ce mi stići proizvod koji sam naručio?
  Sve primljene porudžbine šaljemo sutradan sem ako nije drugačije navedeno, a kurirska služba ih isporučuje (za veća mesta) dan nakon toga. Za manja mesta isporuka se vrši po redu vožnje kurirske službe.
 13. U koje vreme će mi kurir doneti naručeni proizvod? Šta ako sam pre podne na poslu a nema nikoga kući?
  Mi ne određujemo vreme isporuke. Najbolje je da se nazove centrala kurirske službe koja je zadužena za Vaš grad i da Vas oni spoje sa kurirom koji treba da Vam isporuči paket, te se sa njim možete dogovoriti u koje vreme Vam najviše odgovara da Vam isporuči paket. Broj telefona centrale kurirske službe zadužene za Vas grad ćete pronaći na donjem delu web stranice kurirske službe  ili pozivanjem brojeva 0800-3093-000, 011-3093-000.
Call Now Button