Utorkom besplatna dostava za Novi Sad.

Česta pitanja – Lazy Bag

lazy bag
 1. Od kakvog materijala je Lazy bag?
  Osnovni materijal od koga izrađujemo Lazy bag-ove se stučno naziva Šoteks. To je polyester PVC platno, odnosno impregnirano platno. Spoljna tekstura je slična platnu od koga su izrađeni školski rančevi, dok je sa unutrašnje strane gumirani sloj. Šoteks je vodootporan materijal i lak je za održavanje.
 2. Čime je napunjen Lazy bag?
  Lazy bag-ovi su 2/3 napunjeni granulatom stiropora.
 3. Da li Lazy bag može da se pere?
  Ne, naši Lazy Bag-ovi se ne peru u mašini iz dva razloga. prvi razlog je taj da se granulat stiropora teško vadi iz Lazy Bag-a. drugi razlog je taj što pranje navlake u mašini oštećuje gumeni sloj sa unutrašnje strane platna. Održavanje je ručno, četkom, suvom i/ili vlaznom krpom i blagim rastvorom stredstva za čišćenje.
 4. Kako se čisti i održava Lazy bag?
  Prašina se skida suvom krpom, a upornije fleke se mogu otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine. Takođe, možete koristiti i četku za skidanje fleka.
 5. Da li je Lazy bag dovoljno čvrst?
  Da, Lazy bag je dovoljno čvrst i odličnog je kvaliteta sa duplim šavovima. Garancija važi za težinu do 150 kg. Međutim nije preporučljivo naglo bacanje i skakanje po Lazy bag-u jer može dovesti do oštecenja.
 6. Koliko košta poštarina za Lazy bag?
  Cena dostave na adresu za jedan Veliki Lazy bag iznosi 543 din., dok je cena za dva Velika Lazy bag-a 843 din. Cena dostave na adresu za jedan Mali Lazy bag iznosi 413 din., dok je cena za dva Mala Lazy bag-a 543 din. Za vece kolicine troskove dostave mozete saznati pozivom na broj 064-365-0138.
 7. Koja je veličina Lazy baga?
  Veličina velikog Lazy bag-a  je sledeća: prečnik u osnovi je 60cm dok je visina 110cm. Veliki Lazy Bag je namenjen za veću decu i za osobe do 184cm visine.
 8. Da li je Veliki Lazy bag dovoljno velik za mene?
  Veliki Lazy bag  je predviđen za veću decu, osnovce i srednjoškolce kao i za osobe do 184cm visine.
 9. Da li prodajete samo navlaku Lazy Bag-a bez punjenja.
  Da, prodajemo samo navlaku od Šoteks impregniranog platna. Cena je umanjena za 1000 din. od redovne maloprodajne cene, a troškovi dostave iznose 413 din.
 10. Da li šaljete na Kosovo?
  Ne, na žalost kurirska služba sa kojom imamo potpisan ugovor nema mogućnost dostave paketa na teritoriji Kosova i Metohije.
 11. Da li možete da pošaljete nekom drugom kurirskom službom?Na žalost ne, imamo potpisan ugovor sa Bex Express-om i obavezani smo da samo preko njih šaljemo.
Call Now Button