Utorkom besplatna dostava za Novi Sad.

Isporuka

Isporuka se vrši sa kurirskom službom Bex Express

Isporuka kurirskom sluzbom se vrsi u roku od 1-2 radna dana od datuma porudžbine.Robu kupljenu do 12h radnim danima šaljemo isti dan.To znaci da ako je proizvod kupljen npr. u Ponedeljak pre 12h kurirska sluzba ga preuzima isti dan, a isporuka u tom slucaju je sledeci dan, odnosno u Utorak. U slucaju da je proizvod kupljen npr. u Ponedeljak posle 12h kurirska sluzba ga preuzima u Utorak a isporucuje ga u Sredu. Vreme isporuke u toku radnog dana je uglavnom 11h-15h dok Subotom kurirska služba ne isporučuje pakete. Isporuka za manja mesta je po redu voznje kurirske sluzbe.

Status posiljke se moze proveriti na web site-u kurirske sluzbe www.bex.rs ili pozivanjem broja 011-6555-000. Za proveru statusa posiljke neophodan je broj posiljke (bar code). Tačno vreme isporuke zavisi od kurirske sluzbe, odnosno od kurira koji je zaduzen za datu teritoriju.Tacno vreme isporuke se moze proveriti pozivanjem broja 011-6555-000, za tu uslugu je takodje neophodan broj posiljke (bar code).

Broj pošiljke možete dobiti kod nas, nakon što je pošiljka uneta u sistem kurirske službe. Call centar Bex Express-a radi 08h-20h.

Za grad Novi Sad imamo organizovanu dostavu sa našim vozilom svakog Utorka 15h-17h. Dostavu radimo samo za grad Novi Sad, na žalost nismo u mogućnosti da dostavu vršimo za okolna mesta. Sa kupcima iz Veternika i Futoga primopredaju vršimo na parkingu Univerexporta kod GRAS-a dok se sa kupcima iz Temerina i Bačkog Jarka nalazimo na parkingu kod Rodića. Rok za poručivanje je Utorak do 12h, a troškovi dostave iznose 190 din. po adresi.

Na žalost, lično preuzimanje kod nas u radionici smo prestali da radimo, tako da je jedini način za kupovinu naših proizvoda putem online prodaje.

Call Now Button